S i Västernorrland allt mer auktoritärt

Av | 26 september, 2016

När auktoritära grupperingar pressas och stressas är det sällan som de backar och blir snälla utan tvärtom blir än mer aggressiva i sin framtoning. Detta verkar tyvärr stämma allt för väl på Socialdemokraterna i Västernorrland.

Den gamla folkrörelsen har på mindre än ett år stoppat manifestationer, öppet gått till attack mot satiriker, censurerat kritiker och nu går man ett steg längre.

När en medborgare och skattebetalare kontaktar Socialdemokraterna för att fråga varför partiet valt att censurera kritiska röster avfärdas först medborgaren och därefter är svaret häpnadsväckande.

Som var på varför partiet censurerar kritiska röster svarar man att de ”inte fyller någon funktion för våra syften med vår Facebook sida”.

Socialdemokraterna i länet har gått ifrån att vara en folkrörelse till en propagandaapparat där kritik och ifrågasättande inte fyller någon funktion. Kritikerna ska tystas.

Förutom vissa delar av Sverigedemokraterna har ingen etablerad parti i modern tid agerat så auktoritärt som Socialdemokraterna i Västernorrland gör nu. Gamla Socialdemokrater som Palme måste vända sig i graven.

Det är högst oroande att det dominerande partiet i Västernorrland har blivit så auktoritärt.

Utbytet mellan medborgaren och Socialdemokraterna i Västernorrland.

img_3752