Socialdemokraterna fortsätter att censurera kritiker…

Av | 25 september, 2016

Vi har tidigare kunnat avslöja hur Socialdemokraterna i Västernorrland valt att dölja och censurera kritiska röster på sin Facebook sida. Nu har man tagit nästa steg.

På Socialdemokraternas Facebook sida har det länge funnits möjlighet att recensera partiet. Det har varit en möjlighet för medborgare och invånare att säga vad man tycker om partiets politik. Särskilt viktigt i tider då partiets företrädare gömmer sig undan medborgare och skattebetalare.

Efter en rad kritiska recensioner har partiet nu valt att ta bort funktionen. På så sätt har man censurerat och raderat samtliga kritiska recensioner och inlägg.

Vid tiden för censuren hade partiet ett betyg på 2.0 på en 5 gradig skala. Det ansågs vara så pass pinsamt att partiet i fredags valde att stänga ner möjligheten att recensera partiet och återigen censurera kritiska synpunkter och åsikter.

När vi kollade in recensionerna i fredags eftermiddag var det inga som innehöll hot eller olämpligt språk. Utan samtliga negativa recensioner innehöll upprörda men rimliga frågor.

Så här såg sidan ut den 18 september kl. 05.32. Notera området till höger där betyget 2,7 under där det står ”Political Organizations – Härnösand, Sweden”.

ska%cc%88rmavbild-2016-09-25-kl-21-49-09

På en skärmbild tagen 25/9 2016 kl. 21.49 finns inte området kvar utan har censurerats bort.

ska%cc%88rmavbild-2016-09-25-kl-21-49-26

Man kan tycka att det är lite ironiskt hur glad riksdagsledamoten Eva Sonidsson ser ut på bilderna. Bilden på henne är tagen i riksdagens plenum, en plats där yttrandefriheten är en grundbult men här ler hon på en Facebook sida som regelbundet censurerar oliktänkande.

Och vi kan redan nu avslöja under vilken paroll Socialdemokraterna i Västernorrland kommer att gå till val på 2018.

 

censorship